Я бачу тебе Натхненням

Миклош Форма
Я бачу тебе Натхненням.
Я бачу тебе Красою.
Росу твою кваплю в жмені.
Вмиваюсь твоєю росою.
І хай мені заздрять сотні.
І тисячі заздрять хай.
Очей твоїх вічна безодня -
не прірви, а щастя край...