Звичайний ранок

Надежда Сергиянская
Такий звичайний ранок,
 Занурений в серпанок,
 Що місяць захмелілий
 Дарує хмарам сивим.

 Кущі, дерева, хати
 Ховає сніг лапатий.
 Лише думкам про тебе
 Гра в хованки не треба.

 Хоч в хаті, хоч надворі -
 Вони у непокорі:
 Сонатою сумною,
 Засніженою млою.

 Такий звичайний ранок.
 І місячний серпанок
 Між хмарами зникає...
 До щему я звикаю