Однолюбство тепер архаiзм

Петро Керанчук
Я до тебе себе повертаю,
Крізь провалля незгоди і тьму.
Бо тебе лебединим коханням,
Від знайомства люблю лиш одну.

Хоч роки гнуть додолу статуру
І змінив світ кохання на секс.
У душі не змінивши структури,
Від любові торкаюсь небес.

Хай рахують мене пережитком,
Однолюбство тепер архаїзм.
Та я буду його боронити
І в любові скінчиться мій вік.

Вже на схилі життя відчуваю,
Знайшов вірну стежину свою.
Я до тебе себе повертаю,
Бо тебе лиш одну я люблю.