Сьогодення, майбуття

Людмила Дзвонок
            "Я - догора і правда, і життя" -
                Біблія, Івана 1:6.

Ти - дорога, і правда, й життя,
Сьогодення моє, майбуття.
Ти, Ісусе, мій Пан і Взірець.
Ти - початок всьому і кінець.

Мій Ісусе, Тебе я хвалю:
Моє серце не знає болю.
До невіри нема вороття.
Ти прощення приніс і життя.
               05.12.1998