Сус д Микита

Надежда Сергиянская
Вирішив сусід Микита
 Фермером зробитись,
 Щоб картоплі наростити,
 Жити й веселитись.
 Виростив врожай багатий,
 Радіє фортуні,
 Жіночка моторна в хаті
 Картоплю готує.
 Та не хочуть любі діти
 Картоплю жувати,
 Хочуть чіпсами хрумтіти,
 Пивом запивати.
 - Ви, татусю, геть відстали
 Від життя в городі.
 Не дивитесь серіали,
 Не знаєте моди!
 Наказав тоді Микита:
 - Нумо, за лопати!
 Щоб на чіпси заробити,
 Йдіть город копати!
 Ввечері картоплю діти
 Швидко поковтали,
 А про чіпси, та ще з пивом
 Навіть не згадали