Перепалка...

Галина Битно 2
Заганяла мяне Галя,
Так і льецца пот з ілба.
Можа мне ўзяць тайм аут,
Перагрэлась галава.
Галя вершыкі складае,
Нібы семачкі лузгае.
Мне ж, каб тыя рыфмы звесці,
Роўна як на гору ўзлесці.


Столькi гумару у вершы,
>
> Насмяялась уволю я,
>
> Быу у школе вучань першы,
>
> «Школа» у мяне твая.
>
>
>
> Не паверыла б нiколi,
>
> Што змагу я штось пiсаць.
>
> Прызнавайся, Гесiн, у школе,
>
> Навучыуся вершаваць?
>
>
>
> Здольны вучань быу заусёды,
>
> И цяпер без пахвалы,
>
> Не залежаць ад пагоды
>
> Вершау моцныя галы.