Сходи мовчання

Александр Зубрий
…Мовчання не є знаком згоди.
Мовчання є знаком мовчання.
І мовчки прямують по сходах
До Божого Царства прочани.

Царям не сприяють хвалою
І бісеру свиням не сіють.
Мовчання – їх мур межи млою
Та сяйвом учення Месії…

14.12.2012