Зустрiч кохання

Людмила Дзвонок
Зоряне небо. Пахне травою.
В пам'яті те, як стоїм під вербою.
Гайчур* тихенько плескає-грається,
Ніби з собою сам забавляється.
Вирій думок і в серці неспокій.
Очі твої, як озера глибокі.
Руки ласкаві, цілунки жадані -
Солодкі вуста, медом духмяні.
Єдине бажання - навіки з тобою!
Зустріч кохання була під вербою.

*Гайчур – назва річки, яка тече
через місто Гуляйполе Запорізької області.