Red Bull

Вольнова
Red Bull не надавав мені крил,
Хоч об стіну головою бийся,
Вітер вщент роздирав залишки моїх вітрил,
А ти в перше казав: "Не бійся".
Red Bull не надавав мені крил,
Їх надавали невеликі дози адреналіну,
Сонце потроху валилось за небосхил,
А хтось, хтиво вдавлював мене в стіну.
І не в тому здавалось би справа,
Що реклама як завжди бреше,
Просто я надчутлива стала,
Скуштувавши твоїх губ-черешень.
І не в тому здавалось би діло,
Що за тиждень хтось увімкне зиму,
І моє (не таке вже й чудове) тіло,
Випустить з себе ще трохи диму.
Red Bull не надавав мені крил,
Тільки якщо із горілкою,
Ти став першим з моїх мірил,
Лишившись в серці гуцульскою сопілкою.
І не в тому здавалось біда,
Що із слів залишався: відчай,
Ніби випав ти враз із гнізда,
І потрапив прямісінько в рай,
Red Bull не надавав мені крил,
Реклама як завжди брехала,
Знаєш, жодна з амурових стріл,
Свою ціль ще не обирала.