Перше кохання

Ваня Громяк
Ти був закоханий колись,
Це було тяжко і нестерпно.
Ти кожен день Богу моливсь,
Щоб бути з нею безперервно.

Та він неначе насміхався ,
Допомагати не хотів .
Насправді ж , він лиш намагався,
Сказати , що не ту ти стрів.

Ти стрінеш колись своє щастя ,
Не треба туги і журби ,
Все буде добре , не здавайся ,
Вона ще прийде в твої сни.