Я кохаю тебе

Козлова Людмила
Я кохаю тебе, але ти цього не помічаєш...
Посміхаешся мило, коли мене вранці стрічаєш...
Розмовляєм з тобою про успіхи наші й невдачі...
Я кохаю тебе, але ти цього зовсім не бачиш...

Я б хотіла з тобою дивитись на сонце і зорі...
Поділити навпіл вечори і світанки прозорі...
Поєднати назавжди твої і мої сподівання...
Я готова роками плекати на щастя чекання...

Я кохаю тебе,як ніхто не кохав ще на світі...
Я не можу без тебе єдиної днини прожити...
Я могла б тебе найщасливішим у світі зробити...
Та біда моя в тому, що  це  непотрібно тобі...