Pink Floyd - One of My Turns

Николай Страхов
Day after day, love turns grey
Like the skin on a dying man
And night after night
We pretend it's all right
But I have grown older and
You have grown colder and
Nothing is very much fun anymore
And I can feel
One of all my turns coming on
I feel
Cold as a razor blade
Tight as a tourniquet
Dry as a funeral drum
Run to the bedroom
In the suitcase on the left
You'll find my favorite axe
Don't look so frightened
This is just a passing phase
One of my bad days
Would you like to watch T.V.?
Or get between the sheets?
Or contemplate the silent freeway?
Would you like something to eat?
Would you like to learn to fly? -- Would you
Would you like to see me try?
Would you like to call the cops?
Do you think it's time I stopped?
Why are you running away?

-----------------cut--------------------

Goodbye cruel world
I'm leaving you today
Goodbye, goodbye, goodbye
Goodbye to all you people
There's nothing you can say
To make me change my mind
Goodbye

RW©

День за днём у любви повороты
Словно кожа шагрени в руках
Ночь за ночью, грустя от чего то
Притворяемся, прячась в Мирах

Будем старше и будем мудрее
Холоднее, практичней, увы
Забавляемся, болью умнея
Прибывая на станцию Мглы

Холод лезвием бритвы тревожит
Напряжённый как турникет
И Шопена марш похоронный
Через сон уведёт на тот свет

И в бауле довольно престранном
Вы отыщете острый топор
Не смотрите с испугом, желанный
Проходящий у нас разговор…

Наблюдайте, прошу Вас, смотрите
Пробираясь сквозь Мира слои
На дороге Судьбы усмотрите
Очертанья мои и свои

Научитесь летать и взлетайте
И взирая со стороны
Опознать Вы меня попытайтесь
Время – стоп, не успели, увы…
******************************
Мир жестокий, прощай, уезжаю
Уезжаю сегодня навек
До свидания, мой друг до свиданья,
До свиданья, родной человек

Слов не надо, к чему оправданья
Нам увидеться вновь не дано
До свиданья, мой друг, до свиданья
Измениться мне суждено