Long Distance Runaround by Yes Долгий путь в Никуд

Николай Страхов
Long distance run around
long time waiting to feel the sound
I still remember the dream there
I still remember the time you said goodbye

Cold summer listening
hot colour melting the anger to stone
I still remember the dream there
I still remember the time you said goodbye
did we really tell lies
letting in the sunshine
did we really count to one hundred

Looking for the sunshine


Долгий путь в Никуда

Долгий путь в Никуда...
Долгий путь истомлённого звука
Вспоминая мечтыИ минуту, когда ты ушла
Мы не лгали тогда, изливали мы душу друг другу
И взаймы брали счастье
Продолжалось всё это века…


Звон холодного лета
Лучи распалясь, плавят камень
Вспоминаю мечты
И минуту, когда ты ушла
Мы не лгали тогда, изливали мы душу друг другу
И взаймы брали счастье
Продолжалось всё это века…


Ожидание счастья….