Коханой

Александр Башмаков
      (слова пісні)

Там де гай зелений,
Де тече струмочок,
Жде мене кохана,
Як чарівний сон.
І лунає пісня,
І палають очі,
У душі, як хвиля,
Той чарівний звон.

Приспів:

Знову буду поряд,
Я з тобою разом,
Ти мені одному
Серденько віддай,
Шлях єдиной долі,
Шлях єдиной долі,
Приведе до щастя
Тільки зачекай.
 
Понад річкой явор,
І квіте долина,
Де живе дівчина,
Чиста, як сльоза
За столом збереться
Вся моя родина,
Буде там кохана,
Зіронька моя.

Приспів:

Залунають співи,
Нашого весілля,
Тільки моя люба,
Трохи почекай,
Стане наша мати,
Рідна Україна,
Ну а нашим батьком,
Той зелений гай.

Приспів: