Гр1м у березн1...

Олег Якимчук
Ударив грім на голий ліс,
Прикмета надто не весела,
Але ж веселку він приніс,
Коли в снігу біліли села.

Сім кольорів до нас з небес,
Всміхалися, неначе літом,
Зими холодної експрес,
Відправився струмковим слідом.

Лиш перше березня було,
Зима на північ поспішала,
Відлуння грому вже гуло,
Льодом блискавка ковзала.

Злива теплого дощу,
Неначе сніг хотіла змити,
Краплі замерзали на льоту,
Стали землю градом бити.

Кілька хвилин, затихло все,
До лісу хмара поспішала,
Передчуття зникало зле,
Його веселка забирала.

Фото автора