Сегодня ты приснилась мне...

Геннадий Королёв
Сьогодні ти наснилася мені

Сьогодні ти наснилася мені.
Щасливий від набутого кохання,
Хоч ти прийшла до мене лиш у сні,
З ім'ям твоїм цілуюсь до світання.

Моя, моя!.. Кохана, ти - моя!   
Ти знаєш це? Нічого ти не знаєш.    
В тужливу ніч, під співи солов'я,
До тебе йшов і вірив, що чекаєш.

Невпинно час планету оберта,    
І доля нас чекає невблаганна.
Віднині освятить мої літа   
Чарівна жінка, ніжна, мила панна,

Зелений лист у крапельках  роси -
Щоб  сенс свого життя не загубити -
Я збережу , як мрію про часи,   
Коли вуста п'янкі я зможу пити.