Востанне

Анна Корниенко
Коли все ближче до кінця,
Цінуєш кожную хвилину...
Я вирвусь з темного кільця
І пташкою туди полину,

Де б'ють джерельнії ключі,
Верба купає довгі коси,
Де повний місяць уночі
Скрізь розсипа смарагди-роси.

Згасає день. Життя згаса...
Вже присмерк землю огортає.
До сліз хвилююча краса
Вже меркне ген за небокраєм...

Я наостанок по росі,
Де вітер повіва горішній,
Де вечір догоря в красі,
Ще пробіжусь, стара і грішна...


грудень, 2012