Прощання з коханою

Николас Горецкий
Хворію, досі хворію тобою,
Пече серце вогнем, палає душа,
Твій погляд, мов блискавки мить,
Постійно мелькає в очах.

Температура висока, я плавлюсь немов,
Від кохання до тебе згораю,
Ти десь там, ти з іншим тепер,
Ну а я тут самотній стліваю.

Ти закохана знову, йому віддалась,
Та мені наплювати на тебе.
Так гадав, але вийшло не так,
Як хотілось в думках мені знати.

Я ненавиджу, проклинаю тебе,
Але все ж розумію – кохаю…
Хай там як, хоч щаслива з другим,
Проживу я без тебе, я знаю.