не-бо

Екатерина Манкович
Вересневі дощі влітку змивають з вулиць колір.
Велике блакитне небо посіріло сьогодні від болю.
Забери мене, небо, до себе - вже потрібно вчитись літати.
Дозволь приєднатись до тебе, щоб ще більше тебе покохати.
Разом ми розженемо хмари й намалюємо сонце червоне.
Зникнуть вони, мов примари, розвіяні вітром холодним.
До промінів твого сонця хочу доторкнутись рукою,
Так дозволь мені, небо, просто розділити життя з тобою.