шрам н як не зажива

Анастасия Матильда Кот
шрам ніяк не заживає,
серце ріже,
душу крає.

певне, кожен давно знає,
як життя усіх кидає,
в бруді добре поваляє,
потім знову приласкає,
то забуде, то згадає,
і сльозами нас вмиває.

наодинці нас лишає,
та душу перевіряє,
чи там злоби в  нас немає,
чи нас заздрість роздирає,
лиш тоді душа взлітає,
коли це усе минає,
щастя, радість наповняє!

шрам ніяк не заживає...