ххх

Швець 2
чого варте це життя де нема нікого
чого варті ті слова, які не сказані для когось
немає спокою й тепла ,  не буде радості й турботи
лише наповнені слова дадуть нам більше чим ми просим
просити можна все й одразу з посмішкою на очах
сказати можна все що хочеш !!
але не знаєм, що  буває  в тих словах
 І  побачивши  розриви на тих безвинних карих очах
і будуть  плачі  і  сльози литись  по щоках
тай змінити це  вже   не можливо , що сказано було
і повернувшися  спиною саме легше, що в голову взбрило
не легкі  ті всі слова ! мова наша мова
скільки часу провила по  тюремних  норах
що з собою  ти взяла не кажи ні кому..
поклянися ти мені, що житимеш  в серці тому
поклянися ти мені ,що не залишиш мене одного
і Слово  ми тобі дамо то єдине Слово
що загинемо ми всі ,але не залишай ти нас ніколи…