Я тебе в дпустила

Евгения13
Я тебе відпустила сьогодні о восьмій.
Коли навколо лилося життя.
Я тебе відпустила, назавжди, сьогодні.
Переступила себе. Пішла у вир забуття.

Хвилина дев’ятої, а я вже не та.
Ще тридцять секунд, і зовсім інша.
Вже неважливо, порожня/пуста.
Невпевнена, страчена, краща/гірша.

Я про тебе забула, коли вертів снігопад.
Серце щеміло, болюче тремтіла душа.
Коли з очей шалений лив водоспад.
Тоді, коли почала з чистого аркуша.

Я дихаю вільно, радію щосили.
Зриваюсь, майбутнє почати спішу.
Я для себе сьогодні багато відкрила.
І в нове життя з жагою біжу.
А головне, я тебе відпустила!