Ми-талановитi!

Алла Грегуль
Нехай у морі скарби хтось шукає,
Хтось в небесах - планети не відкриті,
А ми танцюєм, творим та співаєм,
Щоб всім довЕсти, ми - талановиті!

Нас не здолають кризи землетруси,
Ми сильні духом, щедрі та відкриті.
Не підведем вас, рідні наші, друзі,
І доведем, що ми - талановиті.

   
        Фото взяте з Iнтернету