Бясконцый сум

Валентина Штоп
За кожным чалавекам, ёсць свой,
Бясконцый сум,
Свая палітра дзённая  няудачы,
За колерам душы ёсць колер шэрых дум
Якія цягнуцца каб іх сусвет убачыу.
І крок за крокам ён усё бліжэй
Ні праца не спасе і нават грошы,
Ты можашь ускочыць на ступень вышэй
А ён і там табе залепіць вочы!
Змагацца з гэткім прывідам бясконца
Вось чалавечая суцэльная бяда!
Бо думкі свецяць, свецяць шчырым сонцам,
Калі працуе добра галава!