Люблю тебе..

Марта Кутна
Люблю тебе,два звичних слова
Які щодня шепочу уві сні,
Тобі,лише тобі,кажу я кожну мить,
Ті почуття які тримаю у собі.

Люблю тебе,це так банально,
Проте не можу розказати,
Невже для тебе ті слова щось значать?
Невже щодня я мушу обіцяти...

Не вмію я кохати на словах,
Не вмію,що із цим зробити?
Ти зрозумій,любити можу лиш,
Ті очі, що,іскряться так чарівно й неймовірно.

Тебе люблю,лише тебе..
Не вірю я у перший погляд,
Але пробіг,колись пробіг,
Цей погляд,що іскриться й до сьогодні.