Закаркую вулкан страсцей...

Демьянова Татьяна Дмитриевна
Закаркую вулкан страсцей.
Утаймую жаданняў шал.
Скамянею.  Так жыць прасцей –
Ні за што не баліць душа.

Успаміны сатру, як пыл,
І, атросшы свой боль і сум,
Адракуся, як хопіць сіл,
Ад набытых пачуццяў, дум.   

Скіну скуру, нібы змяя,
Перакрою жыццё знутры.
Толькі гэта ці буду я –
Зледзянелая і без крыл?

19.12.2012