Фарбуe у чорне

Раиса Андрейчук
Я твоє " люблю " не хочу чути.
Воно серце ріже, мов ножем!
Воно давить каменем у груди
І крамсає, ніби лезвієм.

Я тебе зовсім не хочу бачить -
Відійшла далеко десь любов!
Так вбива кохання зрада, наче,
Його серед нас і не було.

Та було ж, іще й яке яскраве!
Пам'ятаєш, як чекали ми ту мить,
Зустрічі, як часу нестачало,
Один одного голубить і любить?!

Все скінчилося - бажання вже немає,
Птахою летіти до тебе...
Так невіра крилонька ламає.
В чорне кольорує все, що є!

                2011р.