Нам 1 р1к

Патрик Святославович
Хей, привіт, нам виповнився щойно рік

365 днів пролетіли немов води потік

Не встигли озирнутись, як стали дуже близькі

Так несподівано, моя рука в твоїй руці

Наші відносини ніколи не були спокійні

І я радію цьому, адже вони надійні

Я тобі довіряю, як і ти мені

А мої ревнощі іноді такі смішні

Я неймовірно радію коли ти поруч зі мною

Коли обіймаєш, цілуєш іноді б'єш ногою

Мені це все подобається, щоб я не казав

І знай, я тебе за все це покохав

Ти щаслива зі мною, я від тебе це чув

І я шасливий з тобою зараз є і був

18 грудня - ми з тобою зустрілись

І від тоді навічно ми з тобой заручились