Прошу вернуть меня туда

Владислав Колесник 2
Поверніть  мене  туди
Де  Честь  та  Славу  захищали
Шанували  за  чесні  лиш  труди
За  вчинки  низькі  убивали
Де  під  сакурой  катанами  зійшлись
Самураї  за  свої  переконання
Померти  з  гідністю  було  колись
Куди  важливіше  кохання
Пізнання  світу  й  неба  вись
Не  було  лише  наука
Перед  Богом  ти  простись
Інакше  вічна  мука
І  перечити  не  думали  ніхто
Обов'язок  свій  вірно  сповідали
Бо  знали  як  померти  та  за  що
За  те  в  що  вірили  життя  свої  віддали
Поверніть  мене  туди
Де  в  полі
Стоятиме  дівчина  молода
Чий  погляд  споглядатиме  просторі
землі  час  -  це  лиш  вода
Вона  кохає  вірно  та  невинно
Чекаючи  роніна  та  з  війни
Чиє  сердечко  просить  беззупинно
Живого  та  коханого  -  сюди
Гідність  тогочасну  заплямити
Означало  це  в  бою  зійтись
Образу  на  душі  лиш  кров'ю  змити
Та  вдача  як  похітлива  рись
Перескочити  могла  й  до  того
Хто  бездумно  рубає  клинком
Або  ж  різко  для  нього
Завдати  удар  підтишком
Життя  позбавити  легко
Захистити  своє  навпаки
Та  були  ті  хто  вбивали
Своє  їм'я  у  віки
Поверніть  мене  туди
Де  ласка
Жіноча  безцінною  була
Невинні  в  жінки  були  не  лише  очі
Кохати  щиро  й  вірно  та  могла
Чим  довше  люди  будуть  в  цьому  світі
Тим  нижче  та  болюче  упадуть
О  Боже  рідний  а  як  же  наші  діти
На  цій  землі  з  Честю  проживуть?