Спасет только ум

Владислав Колесник 2
Ілюзії  охоплюють  думки
Дзвінкий  самотній  крик
Ніхто  не  чує
Врятують  мене  лиш  книжки
Допоки  розум
В  світі  цім  існує
Я  готовий  жити
Та  в  житті
Керуюсь  почуттями  на  папері
Можу  і  простити
Бо  прості
Істини  відкривають  усі  двері
Гріхи  важкі  я  також  маю
Молюсь
До  Віри  ж  бо  близький
Чому  все  так
Досі  не  знаю
Якби  не  розум
То  удар  різкий
Мій  власний
Мене  б  і  загубив-би
Без  роздумів
Без  долі  і  не  жив
Якби  не  думав
Хоча  і  не  любив-би
Та  певно  не  бачив-би  і  снів..