И вновь один..

Владислав Колесник 2
Я  знову  сам  лише  один
Невже  мені  в  світі  цілому
Приречено  бути  самому
Та  байдуже  мені  аби
Я  прошу  серце,  не  люби
Не  змусь  мене  знову  відчути
Ту  ненависть  яку  колись
Я  не  схотів  з  душі  зігнати
Я  ненавидів  та  моливсь
Молюся  й  досі  та  ненависть
Глибоко  у  серці  моїм
Я  не  відчую  більше  радість
І  навіть  бачу  я  свій  дім
Та  в  думці  йому  пустувати
лишилося..зі  мной  у  нім
Невже  ніколи  я  не  буду
Хоча  б  байдужий  до  усіх
Невже  для  мене  усі  люди
Пусті,  й  ненависні  та  їх
Я  також  декого  простив
Адже  колись  я  жив..любив
Адже  колись  я  також  міг
Радіти  беззупину
Адже  колись  я  був  як  всі
Схожий  на  людину
Та  істина  одна  у  мене  залишилась
Те  -  було  колись
А  зараз  все  змінилось..