Семейное счастья

Владислав Колесник 2
Сімейне  щастя  -  це  ж  важливо
Це  ніби  восьме  світу  диво
І  якщо  долю  осяйнило 
Дякуйте  Богу  милостиво
Нажаль  не  всім  це  дарували
Не  всі  в  житті  своїм  кохали
Любили  пестили  й  бажали
За  помилки  усі  прощали
То  нумо  завжди  пам'ятати
Свою  всю  вдячність  відчувати
Господа  Бога  прославляти
Про  це  ніколи  не  забувати