Не дивись навколо

Людмила Дзвонок
Серце - для любові, серце - для кохання! -
То ж люби відкрито, не цурайсь цього.
Дихай на всі груди - зігрівай бажання,
І діждешся щастя, милого свого!

Бачу я усмішку (щоб була і далі!),
Щоки зажевріли.., будуть, як вуста,
В серці хай не буде місця для печалі,
Жди ЙОГО появи, як ти ждеш листа!

В серці чогось лячно? - Не дивись навколо,
І не слухай зраджених, кинутих жінок.
В кожному коханні лише своє "соло",
Буде ще весільний радісний танок!
                19.12.2012

Натхнення від Віри Кухарук
http://www.stihi.ru/2012/11/09/10169.