Життя, це справжня лотерея

Николаевич Владимир
Життя, це справжня лотерея,
Не кожному поталанить.
Один досягне Апогея,
А сотня інших в прірву мчить.
Один усе життя працює,
Ще змалку руки в мозолях,
А хтось живе і в вус не дує,
У нього зовсім інший шлях.
Не варто винного шукати,
Що маю, з гідністю прийму.
Бо кожен мусить обробляти
Наділ, відведений йому.
19.12.2012.