час

Монах 3
Осінь,весна,літо,Зима,
Багато часу проходить,
Нажаль цей час пролітає дарма
Бо кохання мене не находить!

Чому життя таке нещасне
Не можу цього зрозуміть,
І після всього мого часу
З розуму вихожу в мить!

Люблю я карі твої очі
люблю у них дивитись,
Подивись на мене серед ночі
в них лише можна влюбитись...

хотів з тобою зустріти я закат
світанок зустрічати
Малювать з тобой плакат
Описати як могли біля моря ми гуляти!

Не повірила ти в мене,
Подумала про інше і по себе,
без тебе міг загинуть
не зміг плюнути на тебе.....

і перед вибором стояти маєш?
пробач, я розумію, но терпіть не можу,
про почуття мої ти знаєш
не можу я влюбитись в схожу!

чекати тебе буду
на все очі я закрию
і кохання наше не забуду
но це в собі на ключ закрию!;;;