Новор чна п сня

Викуся Платонова
Це незвичайне свято - новий рік!
Ялинка світить райдугу в кімнаті.
Щасливий ходить кожний чоловік,
А жінка ходить в новорічнім платті!
В домах панує лагода і мир,
Накритий стіл чекає циферблат,
Мороз прикрасив вікна всіх квартир,
І діти нишком тріскають салат.
В цей день всі люди вірять світлу казку,
А діточки чекають пордарунки,
Благають Дід-Мороза: "Ну будь ласка!"
А люблячі дарують поцілунки.
Казквова мить, ця новорічна мить!
Прихід всього нового - просто диво.
А за вікном салютами шумить,
І видно з вогників салюту зливу.