Кохати Вас...

Графиня Лия
 Кохати  Вас...  Тонути  в  неба  далі...
 Вдихати  вітряну  морозну  сніжність...
 І  воскрешати  пелюстки  зів"ялі...
 Лиш  подихом...  народжувати  ніжність...

 Кохати    Вас...  У  зорях  велеможних...
 Та  місяцем  біля  вікОн  блукати...
 Щоб  зорепадом...  почуттів  тотожних...
 Розсипатись...  й  цілунками...  збирати...

 Кохати  Вас...  до  зубожіння  рими...
 а  часом...  шедеврального  потоку...
 Днем  малювати  сни...  і  жити  ними...
 До  спалаху  лишивши  десь...  півкроку...

 Кохати...  Вашу  близькість  відчувати...
 Для  мене  це...  як  таїнство  причастя...
 І  в  серці...  Ваше  Ім"я  карбувати...
 Кохати  Вас...  яке  безмежне  ЩАСТЯ!!!