***

Викуся Платонова
У мене є до тебе почуття,
І навіть трохи більші за любов.
Ті почуття, то є для мене сенс буття
І завдяки тобі тече у жилах кров.
Невже і дійсно трохи більші за любов?
Та ні не трохи, дійсно більші!
Хочу біжати за тобою стрімголов,
Ти лиш повір, тебе я не залишу.
Ти є для мене все: мої річки, поля, земля...
А інших навкруги для мене просто не існує.
Знайди у своїм морі серце мого корабля,
Хоча воно давже вже там панує...