***

Викуся Платонова
Хочу з тобою буть сьогодні,
І завтра також хочу разом буть,
Нещасні люди, ті які самотні,
Які окремо по життю пливуть.
Разом нам легше пережить негоди,
У всьому один одному допомагать,
З тобою буть, та не втрачать свободи!
Усі проблеми враз перемагать.
Коли ти любиш, серце розквітає,
Усім дарує світло і тепло,
Весь час душа у небесах літає,
І там вона не помічає зло.
Хочу з тобою буть сьогодні,
В житті тобі допомагать,
Без тебе мої дні холодні,
І наші почуття не втамувать!