***

Викуся Платонова
Коли весела ти сумний,
Коли сумна - то ти веселий.
Такі ми різні хоч убий,
але так добре разом, милий.
Весь день з тобою - це секунда,
А рік, як день вже пролетів.
Любові нашої салюти,
Побачать всі, хто захотів.
Нехай мовчать, ті хто бажає зла,
Я наперед усе прощаю.
Без ваших слів я добре так жила,
Але й слова я ваші швидко забуваю.
Але я все ж таки хотіла вам сказать:
За все що, є коханому я вдячна,
Любити завжди вчасно починать,
Життя зазнає змін - це однозначно!