Гiмн школи

Екатерина Скорина
В цвіту рясної черемшини,
В тіні акацій запашних
Звели на білому камінні
Дім для великих та малих.


Це наша школа – дім навчання!
Що виховала тисячі.
Будинок розуму й зростання
Майбутніх знаних діячів!


В її стінах міцних й затишних
З любов’ю в серці вчителі
Несуть терпляче і неспішно
Джерела знань тобі й мені.


Отож, шануймо школу, діти,
Що рідним домом стала нам,
Даруйте посмішки і квіти,
Як дяку вашим вчителям!

Этот гимн я написала для своей первой школы. В данный момент он является ее официальным гимном.:)))