***

Викуся Платонова
Мені з тобою любо та приємно.
Я хочу, щоб було це в нас взаємно.
З тобою про погане забуваю,
Лише не покидай мене, благаю!
Обожнюю тобою милуватись,
У прохолодний вечір зігріватись.
Над жартами твоїми посміятись,
Ще можно довго-довго цілуватись.
Кохання це не передать словами,
Відчути можна лиш двома серцями.
Вогонь сердець не затушить дощами,
Якщо кохати сильно до нестями.
Мені з тобою любо та приємно.
Я хочу, щоб було це в нас взаємно.
З тобою про погане забуваю,
Лише не покидай мене, благаю!