Забути признання

Старлинг Марианна
По украински, не знаю поймете ли. Но стих, вчера мной написан.


Чудово,коли маєш куди йти,
прекрасно, коли маєш що берегти...

В мовчанні щастя не знайдеш,
не шукай, я вже шукала.
В словах кохання не сприймеш,
не пробуй, я пізнала.

Надіюсь, ще на кращі ті часи,
яких можливо і не буде.
Для мене роси розлили,
ранкове світле чудо.

Шукай, у вікнах ту зиму,
яка колись в устах тримтіла.
Знайдеш, напевно ,
лиш журбу.
Яка з небес злетіла

Хмари, тихо розжене,
сліпий крилатий вітер.
Далеко без мене ти не йди,
бо нам ще вдвох летіти.

І цілі сни і сподівання залишились десь там в пітьмі,
для мене ти моє кохання, нажаль лиш тільки у вісні.
( M.Starlng )