Холодно

Ваня Громяк
Холодно. І серце мерзне...
І світ не милий.. Він згорів..
Ніколи вже він не воскресне ,
З відпавших восени листків.

Ні , не зима винна у тім ,
Що моє тіло помирає ,
Любов живе в серці моїм ,
Вона всі сили забирає .

Від неї мерзнуть мої сни
І почуття зникають зовсім!
Грають в душі сумні пісні,
А настрій сірий , як та осінь.

Холодно. І серце мерзне...
Світ вже згорів , я разом з ним..
Ми вже ніколи не воскреснем ,
З відпавших восени листків.