в1дчай..

Светлана Гродецкая 2
Ти думаєш кохання вічне?
І серце б'ється раз у раз?
Так,є в кохані відчай,
сильніше всіх воно образ.

Ці відчуття,тяжкі й нестримні,
але ж все треба нам пройти,
Я згадую ці страхи дивні...
Почути голос твій,знайти.

Життя міняє кожну долю,
і рідні люди нам стають чужі.
Але ж є спогади,чудово!
Ми поринаємо туди ві сні.

Ставати кращими потрібно.
Сильнішими,і ціль в житті знайти
Забудеш все ти неодмінно,
але потрібно до кінця дойти.

Згадаєш всі ті помилки.
Згадаєш літо,зиму,осінь...
Зробити все би навпаки,
зайти в минуле,серце б'ється досі....