Звернення до Бога

Григорий Трудный
Шановні земляки!  Хочу поздоровити вас з наступаючим 2013 роком, а також побажати вам в Новому році і в подальшому вашому житті – щастя, здоров'я та удачі. Дозвольте подарувати вам і всім хорошим людям на Землі свого вірша з щирими проханнями до світлих сил, які, я вірю, в світі існують. 

                Звернення до Бога…
   
                Бог створив людину для вічного життя,
                Бог дав право людям жити всім в раю!
                На небі забезпечив щасливе майбуття,
                На Землі дав участь – кожному свою!
                Але Бог під сонцем – люди ж всі внизу,
                Їм нестямно хочеться щастя на Землі!
                Ну навіщо  Боже ти створив грозу? –
                Всі від неї потерпають - навіть королі!
                Боже, я прошу Тебе – змилуйся над нами,
                Народу України - дай земного щастя!
                Вижени  до пекла - всіх чортів з рогами,
                Забери з дороги – незгоди та напасті!
                Дай народу вільному - подих на всі груди,
                Дай з колін піднятися, пристрасті, любові!
                Боже, не відмов нам – пособи нам всюди,
                Дай, щоб всі були ми - сильні та здорові!
                Боже, дай нам свого  розуму щедрою рукою,
                Народ звільни від зла,  даруй нам свою милість!
                Зроби, щоб ми довіку завжди були з Тобою,
                Звільни нас від неправди і знищ несправедливість!
                А ще я дуже прошу Тебе, мій любий Боже,
                Дай землякам талану і щастя повну чашу!
                Я вірю, Ти нас любиш і Ти нам допоможеш,
                Я вірю, Ти розмістиш під Сонцем долю нашу!
                А ми всі станем в коло, гуртом  – спина до спини,
                За правду та за віру ми будемо молитись!
                Я вірю, ми не грішні і мій народ не винний,
                Тому за своє щастя  будемо з чортом битись.
               

              14 грудня  2012 року            Григорій Трудний.