Зламалась голка

Марьяна Магега
Зламалась  голка,  що  зшивала  нас  докупи 
А  ми  і  досі  тріщимо  по  швах
Жаль  іншої  нема,  таку  не  купиш
Уже  й  спимо  на  різних  простинях

І  різні  руки  в  нас  сидять  в  кишенях
Пришиті  вже  до  зовсім  інших  штанок
Але  нитки  твої  знаходжу  ще  я
У  тих  місцях,  де  ІНШІ  не  бували