Суд

Григорий Трудный
                СУД

            Щось   мене   не   радують - сонце і маї,
            Замотали   здирники   з     фірми     ДПІ!
            То ходили зранку – наберуть, розбудять,
            А то вже і з вечора – нагребуть і судять!
                Судять  за копійку,  судять  за  усмішку,
                Вигрібають гроші і все тишком-нишком!
                І так тяжко друзі  –  жити  в цій незмозі,
                Не живеш - існуєш, як ведмідь в барлозі!
            Але   тому    краще  –  він   живе   у   лісі,
            Я ж, неначе в льосі, наче  миша  в  стрісі!
            Скаржитись нікому - не найдеш в державі,
            Не живеш – проходиш,  по судовій справі!
                Пишеш   заперечення,   пишеш     апеляції,
                Рідко яка   справонька   не   дійде    касації!
                Судді не приховують  –  ми  себе  збагачуїм,
                Ми не виправдовуєм – ми, лиш звинувачуїм!
            А якщо  не  хочете,  щоб  вас  звинувачувать,
            Друзі, знайте істину – треба нас збагачувать!
            І не  бійтесь  людоньки,  нас  не  пограбують,
            Мантію   не   скинуть,    ноги    не   роззують!
                Ми    навік     захищені,    ми    ж   і   недоторкані,
                Правдолюбці   в   Україні  майже   всі  приборкані!
                Навіть сам пан Президент в справи не втручається,
                З   недоторканим   судом    він    не   сперечається!
            Що ж, хохли, робити  нам,  правду де  шукати,
            Скільки горя з  цим судом  треба  ще  зазнати?
            Щоб піднятися з колін, спину щоб  розправити,
            Щоб вони боялись нас, щоб мозги їм вправити?
      
                Григорій Трудний            8 серпня  2011 року.