Не б йтеся, д ти

Станислав Михновский
Не бійтеся, діти,
Діда Мороза!
Хоч старий і сивий, -
Той дядько холосий.

Хоча із Росії
Ростуть його ноги -
Він добрий і босий,
Як тая небога.

Не бійтеся, діти,
Діда Мороза.
Він тут не назавжди,
І піде вже скоро.