Колись так буде...

Инна Бессараб
Твої слова - холодна гостра зброя,
Що ранять душу без єдиного торкання.
А я? Скажи мені, ну  хто я?
Мене вбиває це твоє мовчання.
Віки пройдуть і зміняться епохи.
Душа народиться в новОму тілі.
Колись так буде, але доти,
Ми один одного іще не зрозуміли.
І я повірю кожному пророцтву,
В якому прозвучить твоє ім’я.
Нехай не зараз, а в новому році
Зіллємось в одне ціле Ти і Я.